Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΠΑΝΔΣΟΚ Η ΧΑΟΣ

Του χριστου λογαριδη

Αγαπητέ μου πρώην καταναλωτή, όπως βλέπεις διαψεύσθηκαν όλες οι Κασάνδρες που έλεγαν διάφορες ανοησίες, ότι τάχα μου δεν έχουμε δημοκρατία και δεν θα γίνουν ποτέ πια εκλογές και άλλα τέτοια σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Διότι όλα αυτά τα αναρχοκομούνια που διαδίδουν τέτοιες ανοησίες, ξεχνούν βασικά συστατικά της δημοκρατίας. Ξεχνούν για παράδειγμα, πως όλα τα κόμματα είναι χρεωμένα μέχρι τον λαιμό και δεν έχουν δίευρω ούτε για εσπρέσο. Οπότε? Οπότε αγαπητέ μου πρώην καταναλωτή, οι εκλογές είναι μια πολύ καλή λύση στο οικονομικό αδιέξοδο των κομμάτων μας. Μάνι μάνι και χωρίς κόπο 30.000.000 έβαλαν στα ταμεία τους από την οικονομική βοήθεια που μόνοι τους ψήφισαν με δημοκρατικές φυσικά διαδικασίες. Τι να κάνουμε πρώην καταναλωτή μου, όπως λένε και οι σωτήρες του έθνους, όχι του Μπόμπολα, του κανονικού, η δημοκρατία κοστίζει.
Ναι, δεν το ξέραμε πως αυτό που ονομάζουν δημοκρατία κοστίζει, εδώ χρεοκόπησαν μια χώρα ολόκληρη, χρέωσαν ακόμα και τα αγέννητα παιδιά και μας πουλάνε για σκλάβους στην Μέρκελ μαζί με ουρανό, γη και υπέδαφος και πιστεύουν ότι ακόμα να καταλάβουμε πόσο κοστίζει αυτό που ονομάζουν δημοκρατία.
Κανονικά, θα έπρεπε κάθε φορά που λένε την λέξη δημοκρατία, να τους επιβάλουμε πρόστιμο πολλών εκατομμυρίων για την προσβολή που επιφέρουν στην ιερή αυτή λέξη, στους Έλληνες όλου του κόσμου, μιας και μόνο οι Έλληνες καταλαβαίνουν την έννοια της λέξης, αλλά και στους προγόνους μας, που πέθαναν για να υπερασπιστούν την δημοκρατία.
Η κομματοκρατία δεν έχει καμία σχέση με την δημοκρατία. Στην δημοκρατία η εξουσία είναι μοιρασμένη δίκαια και ισότιμα σε κάθε πολίτη. Στην δημοκρατία κυβερνάει ο κάθε πολίτης, όχι μια ολιγαρχία τοκογλύφων και πολιτικών γενίτσαρων, οσφυοκαμπτών της διεθνούς τοκογλυφίας.
Δημοκρατία δεν είναι κάθε τέσσερα χρόνια, τώρα θέλουν να το κάνουν πέντε, να σε θυμούνται, να σου τάζουν λαγούς με πετραχίλια, που φυσικά είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες, να σου κλέβουν με ψέματα και με εκβιασμούς την ψήφο σου και μετά να σε γράφουν κανονικά, καταληστεύοντας την χώρα και την ζωή σου.
Από όπου και αν το πιάσεις βρωμάει το πράγμα, δες τι έγινε με τον ωραίο Άκη, μπήκε στο ολιγαρχικό σύστημα της κομματοκρατίας χωρίς σώβρακο και βρέθηκε με περιουσία μεγαλύτερη από Αμερικάνο μεγιστάνα. Τώρα θα μου πεις, πως ήρθε η ώρα να πληρώσει, αλλά θα μου επιτρέψεις να γελάσω πικρά. Σου θυμίζω αγαπητέ μου πρώην καταναλωτή, πως η κομματική ολιγαρχία, είχε κάνει εξεταστική επιτροπή για να ελένξει τον σοσιαλιστή Άκη και τον παρέδωσε στον κόσμο λευκό και άσπιλο σαν παρθένα. Αυτοί λοιπόν που μας δουλεύουν με τις δημοκαφρίες τους, μόνοι τους νομοθετούν, μόνοι τους ληστεύουν, μόνοι τους αυτοδικάζονται και φυσικά μόνοι τους αυτοκυρίσονται αθώοι. Να σου θυμίσω ακόμα αγαπητέ πρώην καταναλωτή μου, πως βασικός υπερασπιστής του σοσιαληταρά Άκη, ήταν ο πολλά βαρύς Βενιζέλος, ο σοσιαληστής με τον νόμο περί μη ευθύνης υπουργών, τον νόμο που δημιούργησε για να μπορεί η κομματική ολιγαρχία να κλέβει ανενόχλητη και χωρίς τον φόβο πως μπορεί κάποιος από τις κομματικές συμμορίες να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. Την δικαιοσύνη που αυτοί φυσικά διορίζουν, ελέγχουν και καθοδηγούν, φυσικά πάντα δημοκρατικά.
Όμως αγαπητέ μου πρώην καταναλωτή, μην χολοσκάς, το ΠΑΦΟΚ είναι ακόμα εδώ για να σε σώσει, μαζί φυσικά με το συνετεράκι του τον Αντωνάκι, που αν δεν υπήρχε, όλο το ΠΑΦΟΚ, πανελλήνιο φορολογικό κίνημα, όπως είναι το κανονικό του όνομα, θα ήταν τώρα πίσω από τα σίδερα.
Αλλάξανε όμως, τώρα με τον υπερσοσιαληστή Μπένι, δεν θα ξανακλέψουν, άλλωστε δεν έμεινε και τίποτα άλλο να ληστέψουν, τώρα απλά θα μας πουλήσουν σκλάβους στην Μέρκελ. Υπάρχει όμως λύση, αν δεν σου αρέσει να υπηρετήσεις σαν σκλάβος την Γερμανία, κανένα πρόβλημα, μπορείς ελεύθερα και δημοκαφρικά να αυτοκτονίσεις. Δεν θα σε εμποδίσει κανείς. Πάνω από όλα η ελεύθερη και δημοκρατική βούληση του Έλληνα πολίτη. Δεν σου αρέσει εδώ? Πήγενε σε άλλο κόσμο, σε άλλη διάσταση, άλλο πλανήτη, στον παράδεισο η στην κόλαση. Είσαι ελεύθερος πολίτης και έχεις το δημοκρατικό δικαίωμα να επιλέξεις.
Αν όμως μείνεις εδώ, πρόσεξε τι θα ψηφίσεις, μην στεναχωρίσεις την Λαγκάρτ, την Μέρκελ, τον Σόημπλε και τον Ράιχενμπαχ. Οι άνθρωποι που μας αγαπάνε το λένε καθαρά. ΠΑΝΔΣΟΚ να ψηφίσεις. Το νέο κόμμα, από το πανδημία και σοκ, με αρχηγό τον Αντώνη Βενιζέλο. Μην αναρωτιέσαι πως οι εταίρες μας θέλουν αυτούς, ενώ πριν λίγο καιρό τους έλεγαν διευθαρμένους. Οι διευθαρμένοι πάντα κάνουν την δουλειά καλύτερα γιατί ελένχονται και καλύτερα.
Πρόσεχε λοιπόν, αν δεν ψηφίσεις ΠΑΝΔΣΟΚ, θα κατέβουν οι εξωγήινοι να μας αφανίσουν, θα εκραγούν τα πυρηνικά που δεν έχουμε, η Λαγκάρντ θα βγάλει βυζιά και η Μέρκελ θα φτάσει σε οργασμό, θα πέσει ακρίδα, η γη θα σταματήσει να γυρνάει, ο Μπένι θα αδυνατίσει από την στεναχώρια του, ο ΓΑΠ θα χάσει το κανό του, θα γίνει σεισμός 68 ρίχτερ, ο Πρετεντέρης θα λέει την αλήθεια και η Τρέμη θα γίνει διανοούμενη. Θα γίνουν και άλλα πολλά, αλλά δεν θέλω να σε τρομάξω.
Όμως τώρα ξέρεις, για να μην καταστραφούμε, ένα είναι το κόμμα. ΠΑΝΔΣΟΚ. .   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου