Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

2013 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Τα οικονομικά της χώρας πάνε από το κακό στο χειρότερο και η Μέρκελ απειλεί την χώρα, πως αν δεν βρει λεφτά να πληρώσει τους τραπεζίτες αφεντικά της, θα διορίσει πρωθυπουργό ξανά τον ΓΑΠ. Για να μην έρθει τόσο άδοξα η συντέλεια, η κυβέρνηση μετά από ολονύχτια συνεδρίαση στον Ρέμο, αποφασίζει τα Χριστούγεννα να γιορτάζονται όλο τον Ιανουάριο και δίνει μπλοκάκια σε όλα τα επτάχρονα, ώστε να κόβουν αποδείξεις από τα κάλαντα, που επιτρέπονται με νόμο κάθε μέρα. Ειδική ομάδα εφοριακών πηγαίνει μαζί με τα επτάχρονα ώστε να μη κλέβουν. Τελικά όμως οι εφοριακοί απλά παίρνουν μίζα από τα επτάχρονα που φτάνει το 95% και αφήνει στα επτάχρονα κάτι ψιλά για κουλούρι. Μπορεί λοιπόν το ιδιοφυές αυτό μέτρο να μην έδωσε ούτε ένα ευρώπουλο στα άδεια ταμεία, αλλά όπως είπε ο πρωθυπουργός, εκπαίδευσε τα μικρά στους νόμους της αγοράς, τον καπιταλισμό και την δημοκρατία. Ετσι λοιπόν με τόσο εκπαιδευμένα παιδιά, η χώρα μπορεί να κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Ξαφνικά γίνεται ένα θαύμα και χιλιάδες τουρίστες κατακλύζουν τη χώρα. Όλα τα σπίτια έχουν μετατραπεί σε ιγκλού από το κρύο και μιας και κανένας Έλληνας δεν έχει λεφτά να βάλει πετρέλαιο, όλα μοιάζουν με τα ξενοδοχεία από πάγο που υπάρχουν στις Σκανδιναβικές χώρες. Οι τουρίστες αφήνουν πολλά λεφτά για να ζήσουν τη μοναδική αυτή εμπειρία, διότι τα ξενοδοχεία από πάγο είναι λίγα και πολύ ακριβά. Αντίθετα τα παγωμένα σπίτια στην Ελλάδα είναι πολλά και φτηνά, γιατί έχει πέσει τόση πείνα στη χώρα, που οι Έλληνες τα δίνουν για λίγα ευρώ. Η κυβέρνηση δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και βγαίνει στις τηλεοράσεις λέγοντας πως τα μέτρα που πείρε αποδίδουν και πως τώρα δικαιώνεται. Δυστυχώς όμως η Ε.Ε. βάζει πρόστιμο στη χώρα για αθέμιτο ανταγωνισμό στις Σκανδιναβικές χώρες και βρισκόμαστε ξαφνικά ακόμα πιο χρεωμένοι. Φυσικά η κυβέρνηση σέβεται τις αποφάσεις της Ε.Ε. και με νέα φοροεπιδρομή δηλώνει πως θα εξοφλήσει το νέο χρέος.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο λαός δεν αντέχει άλλο την εξαθλίωση και βγαίνει ξανά στους δρόμους. Η πλατεία Συντάγματος γεμίζει κάθε μέρα με εκατομμύρια πολίτες που διαδηλώνουν. Τα ΜΑΤ ρίχνουν χημικά, αλλά κάποια στιγμή τελειώνουν και ο κόσμος τους πλακώνει στο ξύλο. Η κυβέρνηση δεν έχει λεφτά να αγοράσει άλλα ληγμένα χημικά και κάνει έκλυση στη Μέρκελ να στείλει τάνκς, γιατί τα δικά μας δεν έχουν καύσιμα και κινδυνεύει η δημοκρατία. Η Μέρκελ όμως ζητά για αντάλλαγμα τη Μύκονο και μέχρι να τα βρούνε ο κόσμος έχει μπουκάρει στη βουλή και γίνεται το έλα να δεις. Όλα τα δίκτυα του πλανήτη έχουν σύνδεση με την Ελληνική πρωτεύουσα και δείχνουν σε απευθείας σύνδεση, τους Βουλευτές, τους εκδότες, τους καναλάρχες, τους τραπεζίτες, τους μεγαλοκαρχαρίες και άλλους συγγενείς, να  διαδηλώνουν έξω από τη βουλή, φωνάζοντας κατά της χούντας του λαού και απαιτώντας να μπουν ξανά στη βουλή και να επιστρέψει η δημοκρατία. Ένα θέαμα για όλη την οικογένεια.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Αυτά που γίνονται στην Αθήνα, τρομοκρατούν τη διεθνή κοινότητα, που φοβάται μήπως πέσει η δημοκρατία σε όλο τον πλανήτη και αμέσως συνεδριάζει ο ΟΗΕ. Μέχρι όμως τα ραμολί που είναι εκεί μέσα και στην ουσία έχουν πεθάνει αλλά δεν τους το έχουν πει ακόμα, να βγάλουν απόφαση, το δημοκρατικό ΝΑΤΟ βομβαρδίζει τη βουλή και η δημοκρατία επιστρέφει στη χώρα. Οι καναλάρχες όλη μέρα υμνούν το ΝΑΤΟ της ελευθερίας και με την ευκαιρία υπογράφουν άλλο ένα μνημόνιο, ευτυχώς με ανθρώπινους όρους αυτή τη φορά. Απλά καταργούνται σχολεία, νοσοκομεία και άλλα άχρηστα ιδρύματα που φορτώνουν τον προυπολογισμό του κράτους. Επιτέλους κάθαρση. Ένα άλλο πολύ θετικό μέτρο του νέου μνημονίου, είναι πως όχι μόνο καταργούνται οι μισθοί των εργαζομένων, αλλά πλέον οι εργαζόμενοι θα πληρώνουν τους εργοδότες, ώστε να μπορούν αυτοί οι καημένοι να βρούν λεφτά για επενδύσεις και να έρθει επιτέλους η ανάπτυξη. Αυτό το μέτρο αρέσει τόσο πολύ στην τρόικα, που κάνει πρόταση να γίνει παγκόσμιο. Ο πρωθυπουργός περήφανος, δηλώνει πως η χώρα δείχνει για ακόμα μια φορά τον δρόμο σε ολο τον κόσμο καταχειροκροτούμενος από το κοινοβούλιο και το γιούρογκρουπ.

ΜΑΙΟΣ

Ο Χριστός τρελένεται με αυτά που βλέπει και κατεβαίνει ξανά στη γη. Πηγαίνει στην εκπομπή του Πριτέντερ και μιλάει για αγάπη, ισότητα και ειρήνη. Ο Πρετεντέρ όμως τα παίρνει στο κρανίο όταν ο Χριστός μιλάει για αναδιανομή του πλούτου, τον πλακώνει στις σφαλιάρες και τον διώχνει φωνάζοντας, τι λε ρε καραγκιόζη που θα είμαι εγώ ίσος με τη χλέμπα που βρωμάει το χνώτο της από την πείνα. Ο Χριστός όμως δεν το βάζει κάτω και πηγαίνει στον Ευαγγελάτο, που είναι παιδί του λαού, λέει μόνο την αλήθεια και ποτέ, μα ποτέ δεν υπηρετεί αφεντικά. Ο Τατιάνος είναι στην αρχή ευγενικός με τον Χριστό, αλλά του λένε από το κοντρόλ, πως πρέπει να φωνάξουν τα ΜΑΤ να σηλάβουν τον Χριστό, γιατί αυτά που λέει για ισότητα, αγάπη και τρίχες κατσαρές, είναι κομουνιστικά και διαφθείρουν τη μαχόμενη και δημοκρατική νεολαία, άσε που θα ανέβει και η τηλεθέαση. Τελικά τα ΜΑΤ τον σηλαμβάνουν και δικάζεται από μια νέα ιερά εξέταση που ιδρύεται από την ορθόδοξη και την καθολική εκκλησία και αποφασίζει πως δεν είναι ο Χριστός, αλλά ο διάβολος. Τον σταυρώνουν στην πλατεία συντάγματος σε παγκόσμια τηλεοπτική κάλυψη που φέρνει ρεκόρ τηλεθέασης και τρελά κέρδη από διαφημίσεις. Η αγορές πανυγηρίζουν και τα χρηματιστήρια κάνουν λίμιτ απ.     

ΙΟΥΝΙΟΣ

Η κυβέρνηση αποφασίζει να πατάξει επιτέλους τη φοροδιαφυγή και να βγάλει τη χώρα από την ύφεση. Εξαφανίζει όλες τις λίστες με τους φίλους, χορηγούς, μεγαλοφοροφυγάδες, για να μην δημιουργούνται πάθη στο λαό, καταργεί με νόμο όλα τα χρέη των κομμάτων από τα γνωστά θαλασσοδάνεια και απαλάσει βουλευτές, υπουργούς, τραπεζίτες και λοιπά λαμόγα, όπως και τους συγγενείς τους από κάθε ευθύνη για τη χρεοκοπία της χώρας, αλλά και κλοπής δημοσίου χρήματος. Πρέπει να συγχωρούμε αν θέλουμε να είμαστε καλοί χριστιανοί λέει ο πρωθυπουργός καταχειροκροτούμενος από ολή τη βουλή. Όμως για να σταματήσει η φοροδιαφυγή, στήνονται κρεμάλες στο Σύνταγμα και όποιος πολίτης δεν πληρώνει, απαγχωνίζεται και μάλιστα δημοσία δαπάνη, ώστε η κυβέρνηση να δείξει το ανθρώπινο της πρόσωπο. Δικαιολογίες του τύπου είμαι δυο χρόνια άνεργος, δεν έχω κλπ δεν λαμβάνονται σοβαρά, διότι όλοι ξέρουμε πως αυτά δεν υπάρχουν και είναι ψέματα για να κλέψουν την δημοκρατική κυβέρνηση. Επιτέλους δικαιοσύνη.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Λόγω της τουριστικής περιόδου, η κυβέρνηση δείχνει για ακόμα μια φορά το ανθρώπινο πρόσωπο της και σταματά τις εκτελέσεις φοροφυγάδων στο σύνταγμα για να μη φρικάρουν οι τουρίστες. Όμως τελικά οι τουρίστες γουστάρουν το θέαμα και απειλούν πως θα ακυρώσουν τα δωμάτια στο Μεγάλη Βρετάνια αν σταματήσουν οι εκτελέσεις και η κυβέρνηση επαναφέρει το μέτρο, αυτή τη φορά με αντίτιμο 10 ευρώ για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν, ενώ πουλάει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, κερδίζοντας αρκετά ευρά. Επιτέλους ανάπτυξη φωνάζει ο υπουργός οικονομικών και ένα κύμα αισιοδοξίας πνέει στη χώρα. Η κυβέρνηση όμως δεν σταματά την ανάπτυξη εδώ, πουλάει Μύκονο, Σαντορίνη, Κρήτη, Κώ, Ρόδο και Μύλο στους Γερμανούς, ενώ έχει προτάσεις και από άλλες χώρες για άλλα νησιά. Οι πατριώτες κάτοικοι των νησιών μας όμως αντιδρούν. Μέχρι που η Μέρκελ με ένα διάγγελμα τους ανακοινώνει πως θα πληρώνουν λιγότερο φόρο από αυτόν που πλήρωναν στο Ελληνικό κράτος. Οι πατριώτες τότε κατεβάζουν την Ελληνική σημαία, ανεβάζουν τη Γερμανική και φωνάζουν Χάιλ Μέρκελ. Οι υπόλοιποι Έλληνες ζηλεύουν και διαδηλώνουν ώστε να πουληθούν και αυτοί.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Είναι γνωστό πως τον Αύγουστο οι αδέκαστοι δημοσιογράφοι κάνουν διακοπές, δεν υπάρχουν λοιπόν ειδήσεις. Σεβαστείτε το λειτούργημα τους και αφήστε τους σκληρά εργαζόμενους δημοσιογράφους να ξεκουραστούν στα γερμανικά νησιά. Από Σεπτέμβριο πάλι μαζί σας.   

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Μετά τις διακοπές στα γερμανικά νησιά, ξεκούραστοι και ηλιοκαμένοι, οι υπηρέτες της αλήθειας, οι αγαπητοί σε όλους μας μεγαλοδημοσιογράφοι, επανέρχονται στη μάχη της αποβλάκωσης. Η ανεργία έχει φτάσει το 80%, αλλά δόξα τω θεό, είμαστε ακόμα στο ευρώ και διασφαλίζουμε την ευρωπαική πορεία της χώρας. Διότι είναι γνωστό, πως αν δεν είχαμε ευρώ, θα είχαμε ανεργία, δεν θα είχαμε φάρμακα, νοσοκομεία, σχολεία κλπ. Στην ερώτηση πως ούτε τώρα έχουμε, οι πολεμιστές της αλήθειας δεν δέχονται να απαντήσουν σε χαζές ερωτήσεις, που είναι προβοκατόρικες και σαν στόχο έχουν να σαμποτάρουν το ανθρωπιστικό έργο της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης. Για να σταματήσει μάλιστα αυτή η προβοκατόρικη κουβέντα, η κυβέρνηση όλων των τραπεζιτών, συγνώμη, όλων των Ελλήνων ήθελα να πω, ψηφίζει νόμο που τιμωρεί παραδειγματικά όσους μιλάνε για τέτοια ανόητα θέματα. Η Μέρκελ με χαρά στέλνει δημοκρατικά τάγματα εφόδου, που βρίσκουν τους αντιφρωνούντες και τους εκτελούν με αποκεφαλισμό στο Σύνταγμα. Πωλούνται τα τηλεοπτικά δικαιώματα του χάπενινκ και πανηγυρίζουν οι καναλάρχες και οι παπαγάλοι τους που κονόμισαν πάλι.

ΟΚΤΏΜΒΡΙΟΣ

Ο Θεός είναι μεγάλος και κάνει το θαύμα του. Οι καναλάρχες αποφασίζουν πως δεν χρειάζονται πια τους μεγαλοδημοσιογράφους που τους κοστίζουν τρελά ευρά και φέρνουν οικονομικούς μετανάστες, που με 5 ευρώ τον μήνα κάνουν μια χαρά προπαγάνδα υπέρ του 12 μνημονίου. Ζήτω τα μνημόνια, θέλουμε κάθε μήνα και νέο μνημόνιο. Με τα μνημόνια αυτοκτόνησαν 3.000.000 πολίτες και πλέον έχουμε χώρο να παρκάρουμε τα αυτοκίνητα μας άνετα. Άλλωστε βενζίνη δεν υπάρχει, οπότε το παρκάρισμα είναι μεγάλη ανάγκη. Ο Πρετεντέρ δεν αντέχει την αδικία και φτιάχνει τρομοκρατική ομάδα μαζί με τους άλλους αδέκαστους απολυμένους της αλήθειας και χτυπάνε τους λαθρομεταναστοδημοσιογράφους. Όχι καναλάρχες δεν χτυπάνε γιατί θέλουν κάποτε να εργαστούν πάλι για τα αγαπημένα τους αφεντικά. Στις προκυρίξεις τους φωνάζουν να ξεσηκωθεί ο λαός ενάντια στα μνημόνια που οδηγούν στην ανεργία και τη φτώχεια. Πολλοί που διαβάζουν τους πύρινους λόγους του Πριτέντερ, δεν αντέχουν και παθαίνουν εγγεφαλικό και αλτσχάιμερ.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Η κυβέρνηση μη έχοντας χρήματα για τον στρατό, ζητεί βοήθεια από την Ευρώπη, αλλά η κρίση δεν βοηθάει να βρεθούν τα κονδύλια, οπότε με μια πρωτοπόρα κίνηση η κυβέρνηση, καταργεί τον στρατό και αναθέτει τη φύλαξη των συνόρων στους φίλους και γείτονες Τούρκους. Τα τούρκικα και ο Σουλειμάν τώρα δικαιώνονται. Άλλωστε οι Έλληνες με τόσα τούρκικα σήριαλ ξέρουν τη γλώσσα καλύτερα από τα Ελληνικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μέσα σε όλα αυτά, η ανθρωπότητα έρχεται σε επαφή με όντα από άλλους πλανήτες που θέλουν να προσφέρουν τεχνολογία που δεν καταστρέφει το περιβάλλον, συστήματα που εξαφανίζουν τη φτώχεια, τις αρρώστιες κλπ, αλλά τους πλακώνουν στις μπόμπες, που τόλμισαν να αμφισβητίσουν τον τεράστιο πολιτισμό της γης. Οι εξωγήινοι παθαίνουν σοκ και φεύγουν για να επισκεφθούν γαλαξιακούς ψυχίατρους. Παίρνουν όμως μαζί τους μερικούς γήινους να τους δείξουν στα παιδιά τους, ώστε να ξέρουν, πως ΔΕΝ πρέπει να γίνουν όταν μεγαλώσουν.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Συγνώμη ρε φίλε, μετά από όλα αυτά που διάβασες περιμένεις να υπάρχει ζωή στη γη τον Δεκέμβριο? Οι μισοί αυτοκτόνησαν και οι υπόλοιποι σκοτώθηκαν πολεμώντας για την ειρήνη, για ένα καλύτερο αύριο, ένα καλύτερο αυτοκίνητο και μεγαλύτερη τηλεόραση. Καλό Πάσχα.   

Χ.Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου